meniu sus - ISOtop Enterprise - sistem integrat de gestiune si management meniu sus - ISOtop.ro
ISOtop Enterprise - Aplicatie ERP, sistem integrat
ISOtop Enterprise - Aplicatie ERP, sistem integrat - oferta speciala pana in 31.12.2009

Despre noi - SoftZone - ISOtop Enterprise - Aplicatie ERP, sistem integrat

DESPRE COMPANIE

SoftZone a fost infiintata in anul 2003, incepand o colaborare stransa cu firma de renume international in domeniul energetic Efacec Sistemas de Electronica SA.

Oferim o gama larga de solutii eficiente: Aplicatii de gestiune, solutii ERP, dezvoltare de web site-uri interactive, magazine virtuale cu administrare (e-commerce), dezvoltare aplicatii desktop, outsourcing, Securitate date, Configurare si administrare server Linux, Retele ( mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru ).

Inca de la inceput, am pus accent pe tot ce inseamna calitatea produselor software pe care le realizam, satisfactia clientului fiind un indicativ important pentru noi.

Drept urmare, SoftZone este o companie certificata ISO 9001:2008 de catre un organism de certificare de prestigiu TUV NORD CERT, care a apreciat aplicatia ISOtop Enterprise, ca fiind un suport strategic in certificare.


DESPRE ECHIPA ISOtop Enterprise

Avem la baza o echipa de tineri specialisti competenti si dinamici, cu un leadearship cu initiativa si ingeniozitate, capabil sa mentina echipa unita, organizata si instruita, asigurand astfel profesionalismul si competitivitatea pe piata.

La baza performantelor echipei in ceea ce priveste dezvoltarea aplicatiei ISOtop Enterprise sta instruirea si studiul continuu al celor mai noi tehnologii web, precum si atentia directorului general in ceea ce priveste promovarea si implementarea aplicatiei in cat mai multe organizatii.

Dezvoltarea aplicatiei ISOtop Enterprise face dovada unei echipe plina de dinamism si profesionalism, fiind un proces extrem de complex, care a putut fi gestionat numai printr-o organizare ierarhica a echipei foarte riguroasa, fiecare avand responsabilitati foarte bine definite.

Pentru a cunoaste echipa de dezvoltare a aplicatiei ISOtop Enterprise puteti sa ne contactati folosind pagina de contact.